15 December 2006

Top 030 van 2006 / Utracks

De lijstjes mogen weer! Het is tenslotte december en hoewel ik nog hard aan mijn eindejaarslijstje aan het sleutelen ben willen de websites jouw mening al hebben. Het lijstje waar het hier om gaat is de top 030 van 2006, oftewel de beste Utrechtse songs van dit jaar. Georganiseerd door 3voor12 en Utracks geeft het op deze website al een overzicht van artiesten waar je uit mag kiezen. En maar liefst 3 EliteMusic-artiesten staan bij de geselecteerden! Stuur dus nu je top5 in naar top5@3voor12utrecht.nl en vergeet daarin niet de volgende liedjes te kiezen (klik op de songs om ze op de bijbehorende myspace te luisteren):
Findel - Expedition (Then, I, Elle)
Grapes of Grain - A Little Bit
The Subhuman - Sorry Machine

Findel heeft overigens afgelopen zaterdag in Ekko de Utracks Award gewonnen! Lees hier meer en bekijk hier foto's van de avond. Respect ook voor This Leo Sunrise, Pien Feith, Brown Feather Sparrow en Aestrid; het niveau was erg hoog. Speciale eervolle vermelding voor Placematdrummer Floyd Atema die de pan uit rockte als invaldrummer!

2 comments:

Anonymous said...

er is maar 1 mooiste nummer en dat is sorry machine. een te gek nummer dus voor ieder: f%#k die lijst en download vooral dit nummer. uniek.

Stefan said...

En alle 3 stonden ze erin..
Grapes of Grain op 28, Subhuman op 18 en Findel op 3! Check het op www.utracks.nl incl indie-interviews met mij :-D